CENTRAL DANCE STUDIO BOTOSANI

miercuri, 23 ianuarie 2019

Curs Balet - maestru coregraf Calin Hantiu -Scoala Dans Arlechin Botosa...



Inscrieri noi la scoala de dans si gimnastica “Arlechin” Botosani!

Scoala de Dans ARLECHIN Botosani - www.arlechinromania.ro
Cursurile de dans și gimnastica potrivite pentru tine şi prietenii tăi!

Asociația Culturală ”Arlechin” Botoșani organizează cursuri de balet, gimnastica, dans si coregrafie, pentru copii, elevi, tineri si grupuri de amatori.
Asociatia Culturala “Arlechin” Botosani este membru fondator Federatia Romana de Dans Clasic si Contemporan, este membra a Consiliului International al Dansului – UNESCO, membru fondator Asociatia Judeteana de Dans Sportiv Botosani si din acest an membru fondator al Asociatiei Judetene de Gimnastica Botosani.

Structura cursurilor diferă in funcţie de domeniul si tipul de dans studiat:
DANCE KIDS (pentru copii) & DANCE STUDENTS (pentru elevi)
(Balet, Dans Modern, Dans Tematic, Dans Stilizat, Freestyller, Gimnastica-Dans, Teatru-Dans, Fetno, Dans Clasic si Contemporan, Dans Popular);
SOCIAL DANCE (pentru adulti, tineri si grupuri de amatori)
(Dans de societate: Vals lent, Tango, Vals vienez, Foxtrot, Samba, Cha cha, Rumba, Jive /
Dans Latino: Salsa, Bachata, Merengue, Rueda, Kizomba / FETNO);
DANS SPORTIV (Standard & Latino)
– sedinte particulare de dans / individualizate pentru începatori;
STREET DANCE (breakdancing, hip hop dance, krumping, liquid dancing, locking, popping, celebrul robot, tutting-ul si uprock-ul);
DANS AEROBIC / GIMNASTICĂ – DANS
– coregrafii pentru grupuri organizate (elevi, tineri si adulti).


Modalitatea de inscriere:

Inscrierile pentru toate categoriile și seriile de cursanți se fac in fiecare luna, pe tot parcursul anului şcolar, prin completarea formularelor / fiselor de înscriere ce se gasesc la sediul organizatiei din Botosani, Bd-ul Mihai Eminescu, nr.48 / Casa Tineretului Botosani, tel. 0741510849 ( Flavius Damean – coord. activitati ) email: www.cursuriarlechin@gmail.com / blog: www.arlechinbtro.wordpress.com / site : www.arlechinromania.ro
Cursantii admisi vor fi repartizati în grupe, pe categorii de varsta ( copii prescolari, elevi, tineri, adulti ) si nivel de pregatire ( începator, mediu, avansat).
O grupă de curs va fi formata din min.10 - max. 15 cursanti.
Nota: Modalitatea de plata a sedintelor se stabileste în functie de tipul de abonament pentru care se opteaza la înscriere.

Nota:
Cursurile se desfasoara in salile de repetitii ”Arlechin” de la Casa Tineretului Botosani și a institutiilor / organizatiilor partenere, zilnic in intervalul orar 10 – 21.
Pentru detalii cu privire la program: www.dansbotosani.ro / www.arlechinromania.ro
Cursurile se desfasoara sub forma de module, fiecare modul dureaza 3 luni, de doua ori pe săptămână, câte o ședință de 55 minute.
Suportul de curs şi materialele didactice pentru cursurile de balet, gimnastica, dans si coregrafie sunt asigurate de Asociatia Culturala “Arlechin” Botosani.
Lecţiile se desfăşoară după manuale acreditate, metoda de predare a noţiunilor este unitară şi adaptată fiecarui cursant şi este respectată de către toţi profesorii / instructorii / lectorii coordonatori. La finalul fiecarui modul, cursanţii primesc adeverinte /certificate de participare, atestate în care se precizează tipul şi durata cursului, precum şi calificativul obţinut în urma examenului și a activitații din timpul cursului. În urma frecventarii unui curs complet (toate modulele) se eliberează o diploma de absolvire. Coordonatorii cursurilor sunt profesori, instructori de educație, profesionişti cu recunoaştere în domeniu: Alina Leonte, Celine Dumitru, Mona Moldovanu, Cristina Todi, Calin Hantiu, Flavius Damean, Geanina Chelaru, Aura Olariu.
Cursurile de balet, dans, gimnastica si coregrafie, organizate de Asociatia ”Arlechin” Botoșani au ca principal scop însușirea de către cursanti a mișcărilor de baza, specifice domeniului si tipului de dans pentru care opteaza sa fie pregatiti, printr-o metoda atractiva, plăcuta, ușoară, de învatare. Tot ce invata la cursurile de initiere în dans constituie o baza de pregatire pentru selectionarea si pregatirea lor pentru cursurile de avansati și pentru performanta.
Principiile pe care se bazeaza cursurile de balet, gimnastica, dans si coregrafie, sunt:
ritmica, muzicalitate, coordonarea miscarilor, pozitia corecta a corpului in gimnastica si dans, atitudinea si expresivitatea corporala, integrare, participare, socializare. Cursantii au posibilitatea (reala) de a participa la : festivaluri, spectacole, concursuri, workshop-uri tematice locale, nationale si international, tabere de pregatire si perfectionare.

Durata cursurilor variază între trei luni și doi ani, dupa cum urmeaza: 
Seria I : 15 septembrie – 10 decembrie;
Seria a II-a: 15 ianuarie – 10 aprilie;
Seria a III-a: 15 aprilie - 10 iulie;
Seria a IV-a: 15 iulie – 10 septembrie
 

Detalii cursuri: 
tel. 0741510849 (Flavius Damean - coordonator activitati ) 
email: www.cursuriarlechin@gmail.com 
blog: www.arlechinbtro.wordpress.com 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu